Ruilen en retourneren

Retourneren
Je kan altijd je aankoop retourneren. Onze retourtermijn is 14 dagen. Alle artikelen moeten ongedragen teruggestuurd worden (passen mag wel natuurlijk) en in de originele verpakking aub.

Een verkeerde maat gekozen of toch liever een ander item?
Dat kan natuurlijk. Stuur jouw item binnen 14 werkdagen en indien mogelijk in originele verpakking naar het opgegeven retour adres. Retourzendingen zijn altijd voor eigen rekening. Verzenden van de nieuwe bestelling is voor onze rekening.

Retour adres:
De Boardshort Shop
Meld je retour eerst aan via info@boardshort-kopen-online.nl

Wij zenden jouw dan het retour adres

Advies
Wil je advies over een product of over de maatvoering? Geen probleem, stuur een mail of bel ons. Wij willen je graag helpen de goede keuze te maken.

Schade
Mocht het item beschadigd zijn of niet voldoen aan je verwachtingen, stuur dan ons een e mail met uitleg van het probleem. We zullen dan in contact treden met je om een passende oplossing te vinden. De retour kosten zijn dan natuurlijk voor onze rekening.

Annuleren
Wil je de bestelling annuleren, dan kan dat. Stuur ons binnen 14 dagen een e mail, graag met een reden (niet verplicht), en wij storten binnen 10 dagen je geld terug.

Herroepingrecht 

  • U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. . Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Coolbreezz.nl) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht . Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht
  • Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Geef een reactie